www.pedicuresalonanja.nll
 

'Voor al het goede voor uw voeten '

Home

Voorstellen

Pedicure

Prijslijst

Openingstijden

Contact

 

073 6 44 10 75 / 06 12 31 03 03    

 

Wij zijn aangesloten bij de Landelijke Organisatie voor voetverzorger/ Pedicure Provoet .

Voetverzorgers kunnen uitsluitend lid worden van Provoet wanneer zij voldoen aan erkende opleiding en examen eisen.

 

 

 

 
 

U kunt bij ons ook pinnen !

 
 

Pedicure

 

 

Bij Pedicure Salon Anja kunt u terecht voor behandeling/ verwijderen van:


- eelt
- ingegroeide nagels
- kloven
- blaren
- likdoorns


en andere klachten laten verzorgen en advies vragen, verkoop van crème`s en nagellakken.

 

Daarnaast kunt u bij Pedicure Salon Anja ook terecht voor:


- diabetische voeten
- reumatische voeten

Een aantal zorgverzekeraars vergoeden deze behandelingen gedeeltelijk. Informeer bij uw ziektekostenverzekeraar naar uw vergoeding.

De behandeling houdt het volgende in:


- het desinfecteren van de voeten.
- het knippen van de nagels.
- eelt verwijderen.
- likdoorns verwijderen.
- nagelriemen reinigen.
- nagels frezen en polijsten.
- desinfecteren van de voeten.
- voeten in crèmen / in masseren.

 

Ook kunt u bij ons terecht voor:

Beenharsen

Met mooie gladde benen de lente en zomer in, dat kan door middel van beenharsen. Als de benen geharst worden, blijven de haren langer weg doordat de haren met wortel en al uit de haarzakjes verwijderd worden. De haren komen in mindere getale terug en worden minder dik en lichter van kleur.

Voordat er met harsen begonnen kan worden, moeten de benen eerst voorbehandeld worden. Daarna wordt de warme hars op de huid aangebracht. Vervolgens wordt hier overheen een strip stevig aangedrukt, zodat de hars met haartjes verwijderd kan worden. Zo behandel ik beide onderbenen. 
De harsresten worden met speciale olie verwijderd. Als dat gebeurd is moet de huid weer wat kalmeren. Dit gebeurt door een moussecrème in te smeren en te masseren.

Tip: 
Voor het harsen: geen crème of olie op de benen smeren.

Na het harsen: het is beter de huid wat rust te gunnen en de eerste 2 dagen niet in de zon of onder de zonnebank te gaan liggen, neem ook niet een te heet bad. Ook is het beter om de eerste dag niet in de sauna te gaan.

 
Veel mensen hebben voetklachten, zoals ingegroeide nagels, overtollig eelt, likdoorns of kloven. Ook  voetschimmel (zwemmerseczeem) en schimmelnagels zijn klachten die prima zijn te verhelpen door een pedicure. Ook zijn er veel mensen die het een verwennerij vinden dat hun voeten goed verzorgd worden.

Tevens zijn er mensen met "probleemvoeten", zoals de voeten van sporters, van mensen met reuma of diabetes. De voeten van deze groepen kunnen extra kwetsbaar zijn, waardoor een speciale behandeling noodzakelijk is. Pedicures met de aantekening "Diabetische Voet" en "Reumatische Voet" beschikken over de vereiste vakkennis om deze voeten professioneel te verzorgen. Ik ben in bezit van deze aantekeningen.

Vergoeding zorgverzekeraars bij reuma of diabetes

Een aantal zorgverzekeraars vergoeden de kosten van een pedicurebehandeling als het gaat om een medische doorverwijzing (van bijv. de huisarts), met name bij mensen met reuma of diabetes. Mijn advies aan u is hierover vooraf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar en u goed te laten informeren over eventuele vergoedingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de Gel nagel :

Met Gel nagel :

 

www.brochure-design.com

 

Copyright 2008 pedicuresalonanja.nl. All Rights Reserved